Milyen legjobb Drónok vannak?

0
1107

Van egy mobil riasztás, hogy dronji pizzája hamarosan megérkezik a kapuhoz. Gyere ki próbálni. A submachine bűnöző arcát a városról letapogatták az égen repülő Drónok, és folyamatosan figyelmeztetik a drónok irányítótermét a helyszínéről. Nem, nem egy hollywoodi film történetét meséljük el, hanem az eljövendő időt. A kormány elkészítette a dronok szabályozására irányuló politika első tervezetét. A külföldi Drónok szabálytörvényeiről szóló bekezdést részletesen ismertetjük a drón világáról és a hozzá kapcsolódó kihívásokról.

Amikor a drónt megépítették, az csak egy játék volt. Idővel kezdett megváltozni az igényei. A játékoknak a harcmezőn való használatát figyelte meg. Ahogy a számítógépek egyre okosabbak, a drónok is egyre okosabbak. A szakértők szerint nincs messze az a nap, amikor az emberi irányítás üteme fokozatosan csökkenni fog, és egy bizonyos parancs kiadásával minden munkát a drónon hagynak.

Hívhatnánk robotnak, ami tud repülni

Például a francia cég Hardis csoport létrehozott egy drón, amely számolja az árut. A neve-IC. Ez a drón, amely fut az Android megköveteli, hogy táplálja a repülő adatokat, majd elvégzi a munkát magad. Uralt Drónok világszerte. Ha már szóba került a drónok iránti kereslet, mára milliárd dolláros iparrá alakult át. A felméréstől a ware házvezetésig, a határellenőrzésig és a bombacsúsztatásig használják.

Az e-kereskedelem, az online vásárlás és a kiskereskedelem legtöbb vállalata drónokat és robotokat használ logisztikához. Csomagolnak, megfelelően tartják az árut, és nyomon követnek minden tárgyat. A Walmart amerikai kiskereskedő cég több mint kétmillió üzletet üzemeltet szerte az országban. A kis raktár is egyenlő 17 futballpálya. Egy ilyen hatalmas raktárban a robotok és a drónok hatalmas felelősséget viselnek ma. Drónok hajtják végre ezeket a megbízásokat szerte a világon: mi a drónok.

Hívhatnánk robotnak, ami tud repülni. A négy szárnnyal felszerelt Drónok hosszú ideig repülhetnek, ha az akkumulátor fel van töltve. Lehet repülni egy távoli vagy speciálisan tervezett vezérlőterem. A drónok férfi méheket jelentenek. Sőt, ezt a nevet találták repülni. Pontosan úgy repül, mint a méh, és időnként még egy helyen is cirkál. A drónt először Ausztria használta az első világháborúban, hogy lebombázza Velencét. Aztán repülő bombáknak hívták őket.

A drónok megfigyelésére egy katasztrófa során került sor

A drónok újak nekünk. A Drónok és drónok használata Indiában a korai szakaszban van. A legtöbb drón-gyártó cég alig 5 éves, és egy dolog egyáltalán gyakori, hogy a legtöbb kormányzati ügynökség munkáját ők végzik. Ez a Profil is teszi őket más, mint a többi világpiacon. Míg a drónok Európában és Amerikában válogatás nélkül használják a magánipart, az indiai üzletek nagy része kormányzati ügynökségektől származik. A munka nagy része felmérés.

A vasút például felméri a pályája körüli területet. Az állami kormányok ügynökségei erdőkről és növényekről végeznek felméréseket. A drónok megfigyelése katasztrófa idején történt. Szóval a dróngyártók drónokat hoznak a szektorba, ahogy a pénz is benne van. A munka szempontjából azonban még mindig sok hely van ebben a szegmensben. Van egy csomó munka, hogy a drón támogatás lehet tenni nagyon könnyen, anélkül, hogy veszélyeztetné az emberi életek egy alacsony költségű, de ez nem az információ hiánya miatt. Még sok időnk van elmagyarázni egy új ügyfelet.

Mi van az ételszállítással a drón segítségével?

Ha ez megtörténik, Az áruk szállítása zsúfolt területen vagy orvosi segítség szükség esetén, például könnyebb lenne vért vinni egyik helyről a másikra, és kevesebb időt vesz igénybe. Küldemény az IO pizzájából és mobil drónjaiból. Meg lehet csinálni egy adott kampuszon belül, de nagyon nehéz lesz drónokat szállítani szerte a városban vagy a régióban. Ezen kívül, Drónok szállító áruk a nyílt égbolton is kísérti a különböző problémák. Mi lenne a szabályok erre, ők is kell dolgozni rajta most. Mi a Szabályozás az Egyesült Államokban?

Az USA nem halad túl jól a drónok szabályozásával. Az elnök India azt mondta, hogy az ország nem lesz képes, hogy semmilyen intézkedést az ország ellen. Az FAA által a Quaid-in-laws-ra vonatkozóan megállapított szabályok December 21-től lépnek hatályba országszerte. Van néhány általános szabály az USA-BAN, amit a drón-hordozók hisznek. Egyetlen ember vagy ügynökség sem robbanthat fel drónokat engedély nélkül, hogy olyan messzire repüljön, hogy az irányítás nem jelenik meg. A drónok nem repülhetnek engedély nélkül éjszaka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here