Hogyan lehet egy jó ajkak?

0
1361

Nem kétséges, hogy a rózsaszín ajkak hajlamosak négy holdat tenni a szépség minden nő. Néhány nő rúzsozza a száját, de mi van, ha nem szereti a rúzst? Vagy ha azt szeretnénk, hogy a természetes megjelenés nélkül egy lipológus, hogyan lehetséges. Először is meg kell tudni, hogyan kell, hogy az ajkak lesz fekete. Néha közvetlen napfénynek való kitettség miatt, mivel allergiás valamire, olcsó minőségű kozmetikumok használata, dohányfogyasztás, túl sok cigaretta fogyasztása vagy túl sok koffein fogyasztása sötétté teheti az ajkakat. Ez sokszor a hormonális egyensúlyhiány miatt fordulhat elő.

Sok módja van a piacon, hogy rögzítse a sötét ajkak, de van néhány hazai jogorvoslati, amely segíthet. A jó dolog az, hogy a használatuk nem fenyeget semmilyen mellékhatást. Lemon gyakran használják, hogy távolítsa el a fekete körök. Azt is használja, hogy távolítsa el a hideg az ajkak. Fehérítő tulajdonságai citrom nagyon hatékony csökkenti az árnyalatú egyre mélyebb az ajkak. Jó, ha pár csepp citrommal a szádon alszol. Ez eltávolítja a hideg az ajkak ezzel egy-két hónapig.

Semmi sem múlja felül a gránátalma az ajkak gondozása

A rózsák találhatók három különleges gyógyászati tulajdonságokkal. Működik, hogy enyhíti, hűvös, és nedvesség. Rózsaszirmok távolítsa el a hideg az ajkak, és hogy azok rózsaszín. Néhány csepp rózsavíz hozzáadható a mézhez, és felhasználható az ajkakra. Olívaolaj is bizonyítható hatékony a fény a sötét ajkak. Masszírozza meg az érintett területet néhány csepp olívaolajjal az ujjain. Ezzel az ajkak is puha lesz.

Semmi sem múlja felül a gránátalmát az ajkak gondozása. Táplálja az ajkakat és nedvességet biztosít. A gránátalma is teszi őket telített rózsaszín nedvesség. Daráljunk gránátalma magokat és adjunk hozzá egy kis tejet és rózsavizet. Ez a paszta lehet használni az ajkak könnyedén a kezét. Cékla van a természetes fehérítő tulajdonságait, amely segít, hogy távolítsa el a hideg az ajkak, valamint a természetes piros szín teszi az ajkak rózsaszín. Keresse meg a cékla juice vagy paszta az ajkak éjjel. Hadd maradjon éjszakára és takarítsa ki másnap reggel.

Sötét színű ajak termékek együtt dolgoznak, hogy az ajkak nagyobb

Ha kicsi a szád, az szívás. Szerencsére, van segítség, hogy az ajkaid nagyobbnak és duzzadtabbnak tűnjenek, mint valaha. Meg lehet tanulni, hogy szeresse az ajkait I segítségével ezeket a 7 oktatóanyagok. Kezdjük! Ez egy kis videó, de tele van információval. Ez ad három tipp, hogy használja ajak plumping akció, hogy az ajkak néz ki nagyobb. Az a jó ebben, hogy valószínűleg már mindened megvan, amire szükséged van. Van is egy kis igazi szépség smink tanácsot, de ajak tippek végén. Az eredmények ezekből a mozdulatokból akár négy órán át tartanak.

Ez egy egyedi lip bemutató. Őszintén szólva még soha nem tanultam a száj kontúrozás előtt, és találtam ezt a tutorial mind érdekes, mind informatív. Ez magában foglalja a munka a természetes ráncok az ajkak, és hogyan világos, sötét színű ajak termékek együtt dolgozni, hogy az ajkak nagyobb. Nem fogja érezni, hogy van kis ajkak, mire befejezi a lépéseket látható ez a bemutató. Meg is kérdezhetik, hogy kapott-e ajakinjekciót!

Hogyan adhat tanácsot, hogy tartsa a száját hidratált

Az utolsó Bemutató összpontosít kontúrozás lehet belül ajkak, hogy az ajkak néz ki nagyobb. Arra összpontosít, kontúrozás körül a külső az ajkak, hogy ugyanazt az eredményt. És azt kell mondjam, hogy az eredményt lenyűgözőnek találtam. A végén a bemutató, nézd pufók, teljes, nagy, teljesen buja ajkak. Ha a kis ajkak egy kérdés az Ön számára, akkor meg kell tanulni ezeket a technikákat!

Ez a bemutató ad tanácsot, hogy tartsa a száját hidratált, hidratált. Fontos megérteni a megjelenés, hogy az ajkak, amelyek természetesen hidratált nagyobb, mint a száraz, dehidratált ajkak. Szerettem ezt a bemutató! Könnyű volt követni, és a használt termékek valószínűleg már a konyhában vannak. Élvezze a puha, sima érzés elkényeztetett ajkak!

Az ajkak alakja és textúrája nagy hatással van bármely ember életére. Seashastra elmagyarázza, hogy egy nő és egy férfi hogyan látja az ajkaikat, és hogy mennyire egészségesek és libidók. Azt is látni lehet, hogy milyen gazdagság és boldogság lesz egy ember életében. Lássuk, mik az ajkaid, és mi a libidód, és ki lesz gazdag és boldog.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here