Hogyan fogyni gyorsan?

0
1199

Ez a cikk teljesen megváltoztatja a nézet a vékony has. Ha betartja az alapelveket, azt javaslom, akkor megszabadulni a nagy pocak még véglegesen. De először el kell mondanunk magunknak, hogy mit kell elkerülni ahhoz, hogy sikerrel járjunk. Én magam is küszködtem egy nagy hassal fiatal korom óta, és kipróbáltam különböző diétákat, amiktől meg kellett volna szabadulnom a zsírtól. Egy alacsony szénhidráttartalmú étrend, a zsír-evés, az ételek, hogy főzött csak a víz, egy adag zöldség.

Elmondhatom, hogy ezek közül egyik sem mentett meg a hasamtól, de ellenkezőleg, még nagyobbá tette számomra. Minden ilyen diéta után fogytam egy kicsit, de aztán mindig Farkaséhség volt, édesszájú, és végül az elveszett kilók visszatértek. Csak 2 évvel ezelőtt változott meg, amikor tényleg megszabadultam a hastól, és fogytam 27 kg-ot és 33 cm-t a derekamnál. A ruhaméret, amit XL-ről M-re váltottam, és sokkal jobban érzem magam, a has minden étkezése után nem, és az emésztésem sokszor javult.

Ha vékony hasat akarsz, koncentrálj az étrendre és az ételre

Milyen gyorsan fogyni has, és mi nem működik? Egy dolgot meg kell értened. A testünk nem fogyhat csak egy bizonyos részén! Nem parancsolhatod meg neki, hogy fogyjon a gyomra miatt, vagy csak a csípője miatt. Vagy fogy, vagy nem. Az az előnye, hogy ha ideges vagy amiatt, ami velem történt…ezért a nagy has, a nagyobb combok, a csípő és a nagy fenék, így egyszerre csak lefogyhatsz a kihallgatási eljárásokkal.

Ha vékony hasra vágyik, koncentráljon az étrendre és az ételre. Jelenleg a testmozgás nem a leglényegesebb. 80% egy nagy has miatt rossz diéta, és ha megoldja az élelmiszer, akkor megszabadulni a zsír túlzott testmozgás nélkül. Attól függ, mennyire vagy túlsúlyos. Ha ez egy nagy, akkor nem lesz szükség a gyakorlat az elején. De persze, ha hozzáadjuk a gyakorlatot, akkor sokkal gyorsabban fog menni.

Több száz ember étlapját olvastam arról, hogyan kell enni és enni, de nem fogytak le, szóval elmondhatom, hogy a probléma-egy kis étel! Az, aki megpróbál lefogyni,így elkezdi korlátozni az élelmiszer. Sok fogyókúrát ajánl, és szerintünk ez a legkönnyebb út. Nem, nem az! Az alapelv, amit nekem is meg kellett értenem, hogy a testünk pénzt takaríthat meg. Ha adsz neki egy kis ételt, ami nem elég neki, elkezd minden ételt a kövér boltjaiban tárolni.

Azáltal, hogy korlátozza a szénhidrátok, akkor elkezd fogyni

Ezért ismerek egy csomó embert, akik már nem tudják, mit egyenek, mert úgy érzik, hogy híznak, még egy sima zsemle után is.Koncentrálj az ősi ételekre. Arról, amit a test gyorsan megemészt. Teljesen kizárják a félkész termékeket, mivel sok hozzáadott anyagot tartalmaznak, ami ezt követően emésztést okoz. Ne korlátozzák a tápanyagokat.

Ha nem adsz valamit a testnek, elhibázza, és újra támad és megment. Ha limitálod a proteint, elkezd megszabadulni az izomtömegtől, és a tested még keményebben fog dolgozni, mint most, és még mindig fázni fogsz. Mivel a fehérje-feldolgozás energiaigényesebb a szervezet számára, fenntartja az anyagcsere sebességét, és természetes módon felmelegíti a testet. Ha korlátozzák szénhidrátok, a szervezet nem lesz energia a működéshez. Azáltal, hogy korlátozza a szénhidrátok, akkor elkezd fogyni, de ez nem zsír, ez csak víz. A szénhidrátok egymásra kötik a vizet, és amikor eltávolítják őket az ételből, a víz lefolyik. Ha visszateszed őket, a test újra megtelik vízzel.

De rendesen össze kell raknod őket

Ha korlátozzák a zsírokat, a test ismét hiányolni fogja őket, és ellenkezőleg, ragaszkodni fog hozzájuk. A szervezet nem kell felesleges zsírraktárak a szervezetben, de néhány zsír működéséhez újra szüksége van. Ezért nem jó vásárolni csak alacsony zsírtartalmú termékek, mert néha az íz helyett zsír helyett közvetlenül a cukor, és ez egy még rosszabb lehetőség a fogyás. Ezért a diéta, amely után lefogytam áll minden, és én határozottan nem korlátozzák magam.

Tökéletesen működik. Megeheted az összes hozzávalót, talán sokkal többet fogsz enni, mint amit most eszel, és a test mégis fogyni fog. Az étrendem napi 7 étkezésből állt. Minden étkezés tartalmaz szénhidrátot, és gyakran rozskenyér, zabkása, de burgonya, rizs formájában. Proteinből ettem húst, csirkét, pulykát, marhahúst, és néha sovány disznóhúst, természetesen halat. Emellett különféle sajtok, tejtermékek, sonka, tojás és részben hüvelyesek. De ezek nem alkalmas minden nap, mert lelassítja az emésztést egy kicsit. Minden étkezés próbáltam enni zöldséget-bármilyen.

Ezért ettem teljesen hétköznapi élelmiszerek, hogy vásárolni minden boltban. De össze kell őket illően és hozzá minden étel. A legfontosabb dolog-nem számoltam kalóriákat. Kíváncsi vagy, miért? Nem működik! De nem csak rajtam működik, hanem a szellemjárta embereken is, mint rajtam. Ez működik a nők minden korosztály számára-egy hölgy, aki 73 éves, és elvesztette több mint 12 kg szerint ezen elvek szerint. Még a nagyanyám is, aki tavaly 80-at ünnepelt, miután elolvasta a könyveimet, elkezdett fogyni, és az első 14 napban 3 kg-ot veszített.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here