Hogy szabaduljak meg a ráncoktól az arcomon?

0
1103

Ma, a fő oka a ráncok az arcon a kifinomultság az élelmiszer. Miután a ráncok megjelennek az arcodon, pillanatok alatt gyorsan nőni kezd, a bőröd pedig visszataszítóvá válik. Akkor is félénk, amikor a ráncok töltse ki az elméd előtt álló tükör. Ebben a helyzetben, a legjobb, hogy harcolni a probléma, ahelyett, hogy elrejti a száját. Néhány ember bőre már laza, így könnyebb, hogy ráncok az arcon.

Minél szorosabb a bőr, annál nehezebb lesz, hogy ráncok az arcon. A ráncok nemcsak az arcodra hatnak, hanem a bőrödre is a kezed, a hátad, a torkodra és a lábadra. Ha túl sok expozíció a nap, akkor valószínű, hogy ráncok a bőrön. A C-vitamin és a D-vitamin hiánya szintén ráncokhoz vezet. Ráncok az arc jelenik meg, miután egy meghatározott kor vége. Ez akkor történik, ha a bőrrostokban lévő kollagén és elasztin gyengül és lebomlik.

Amikor a bőrsejtek újjáépülnek, ráncok lesznek

Egyéb okok miatt korai ráncok az arcon vannak kitéve a nap, dohányzás, a kábítószer, stressz, hirtelen súlygyarapodás, stb. Ráncok jönnek formájában finom vonalak mögött az arc, a torok és a kezek. A ráncok legjelentősebb oka az öregedés, de vannak sok ráncok, amelyek serkentik a ráncok kialakulását. Még ha használja kozmetikumok elrejteni őket, az igazi siker az, hogy távolítsa el őket, ahelyett, hogy elrejti őket.

Ezért nem adunk Önnek olyan módot, hogy eltávolítsa a ráncokat, és túlpakolja a zsebét. Minden reggel éhgyomorral egyél egy kanál mézet, finom gyömbérrel. Ez távol tart a hosszú távú ráncoktól. Ráncok egy kéreg vagy zsugorodás a bőrön. Ezek is ismert Reuters. A ráncok az alvási szokással, a fogyással és a hosszú ideig tartó elmerüléssel járnak. A kor miatt a ráncok gyakran az arc testtartásának megváltoztatásával, a nap sérülésével, a nedvesség hiányával és a dohányzással jelentkeznek.

Ezek a szemek, az orr és a száj. Ezek a részecskék dinamikus molekulák, amelyek az elektront a test kémiai reakcióiban hagyják, beleértve az oxigénfelhasználást is. Dohányzás a valóságban a szokás a közvetlen ráncok, mert a nikotin (nikotin) tartalom nem áramlik a normális véráramlás, ami csökkenő táplálkozás, valamint újjáépítése bőrsejtek. Amikor a bőrsejt újjáépül, biztosan ráncok lesznek.

Egyszerű, érthető Tanács a ráncok elkerülésére

Ha követi a megfelelő diéta, ne túl-gyakorlat, hirtelen súlygyarapodás is vezethet ráncok egy abnormalitás. Hidratáló ad ráncok, így használja hidratáló megfelelő ellátást. Keverjük össze a mogyorót és a gabonát friss gyümölcsökkel és zöldségekkel egy éjszakai tálcán. Megfelelő mennyiségű antioxidáns van a szervezetben, ami automatikusan befejezi az elektront, és lehűti a szabad radikálist.

Alvás jó óra, legalább 6 óra, serkenti a ráncokat, hogy megvédje a bőrt a károsodástól. A ráncok elkerülése érdekében egyszerű és érthető Tanács is. Javíts az életstílusodon, amennyire csak tudsz, hogy tápláld és védd az egészséged és a bőröd. Tartalmazza az A, C, E és K vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítőket, valamint a friss élelmiszer-összetevőkön keresztül kiegyensúlyozott étrendet készít.

Ne gondolkozz túl sokat, mert ráncos leszel tőle

Bizonyítja, hogy a stressz nem csak az agyat vagy a testet érinti, hanem ráncokat is okoz. Nem ajánlott, hogy mossa meg az arc gyakran egy bőrgyógyász. A diéta bőséges a termelés kollagén (kollagén), amely kiválasztja a C-vitamin erősíti a káros sugarak harcolni UVA, UVB. Ez táplálja a pigmentáció, hidratálja a sérült bőrt.

Az alfa-hidroxi (alfa-hidroxi-sav) a természetes anyag, amely az elhalt bőrsejtek, a korral kapcsolatos problémák, a ráncok és a vonalak eltávolításának tulajdonságaival rendelkezik.
Egy másik tényező, amely kiküszöbölheti ránctalanító probléma a hal a diéta, amely magában foglalja az omega-3 (omega-3), sav (zsírsav). A bőr fiatal és friss, valamint a ráncok kiküszöbölésének tulajdonságait megőrzik.

Rice arc pack segíthet szorítani a bőrt, és távolítsa el a ráncokat. Keverjük össze a rizsport, a tejet és a rózsavizet, és készítsünk egy vastag réteget. Ezt a festéket egy nedves arcra kenjük, majd hagyjuk 20 percig, majd mossuk le hideg vízzel. Papaya egy jó tényező, amely eltávolítja a ráncokat, vékony vonalak. Zúzd össze az érett papayát egy kis mézzel, és kend rá az arcra és a nyakra. Egy kis távozás után mossuk le vízzel.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here